Kérjen díjmentes felmérést: +36 70 770 2759 / info@padlokontroll.hu

Betoncsiszolás

A betoncsiszolás a 90-es évek óta egyre terjedőben van, eredetileg ipartelepeken volt rá igény, de ma már általánosnak mondható mezőgazdasági és kereskedelmi épületek esetében is.

Egyre többen választják ezt a megoldást, hiszen kötséghatékonysága, egyedi esztétikuma megkérdőjelezhetetlen. Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek:

Betonpadló csiszolás

A betoncsiszolás lényege, hogy az egymást követő gyémántszerszámok először durva, majd egyre finomabb és finomabb karcai végül teljesen eltűnjenek, míg nem marad más, csak egy ragyogó padló. A csiszolással a beton legfelső, málló-porlódó rétege eltűnik, míg felszínre nem kerül annak belső, sokkal keményebb és strapabíróbb része.

Bővebb információ a betoncsiszolásról ide kattintva »

Új szolgáltatásunk a felület-előkészítés (műgyanta burkolatok, cementes ragasztók felszedése, festékek és lakkok eltávolítása). Részletekért kattintson »

Padlójavítás

Jellemzően a padlóhibák egy-egy apró sérülésből indulnak ki és terjednek szét egyre nagyobb és nagyobb területen. Elég egy megrakott raklap aljából kiálló szög, amit a targonca villája odébblök a padlón és máris kész a sérülés. Az eleinte észrevétlen bevésődés idővel egyre szélesedik és mélyül, ahogy a targonca naponta sokszor átdöccen, ill. elfordul rajta.

Bővebb információ a padlójavításról ide kattintva »

Már parketták, fapadlók csiszolásával is foglalkozunk. Erről bővebben olvashat ide kattintva »

Miért válasszon minket?

  • gyors munkavégzés
  • országszerte elérhető
  • költséghatékonyság
  • környezetbarát technológia

Kapcsolatfelvétel »

Kapcsolat

A padlócsiszolás árak számtalan tényezőtől függenek. Tegye fel kérdését:Hozzájárulok adataim kezeléséhez, az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint

Purhab szigetelés gyorsan, kiváló minőségben

Az egész ország területén elérhető szolgáltatás!

érdekel

Az egész ország területén
elérhetőek vagyunk.
 
Egyeztessünk telefonon!
+36 70 770 2759
Írjon nekünk!
info@padlokontroll.hu