Betoncsiszolás, Padlócsiszolás

Főoldal/Betoncsiszolás, Padlócsiszolás

Miért olyan elterjedt a betoncsiszolás?

A padlóburkolatok ideje lejárt, helyüket egyre inkább átveszi a betoncsiszolás. Esztétikai, gazdaságossági, fenntarthatósági és környezetvédelmi szempontok alapján a csiszolt és polírozott betonpadló kivitelezése tűnik a legjobb választásnak nem csak az ipari, mezőgazdasági, hanem a kereskedelmi szférában is.

Tudta?

A mai betoncsiszológépek őse úgy született meg, hogy egy svéd ingatlankezelő céget vezető fiatalember megelégelte, hogy a rábízott karcos, töredezett padlókat sose tudta rendesen feltakarítani. Arra gondolt, ha a padlót saját maga felújítaná, akkor sokkal könnyebben boldogulna, hamarabb végezne és a padló is sokkal szebb lenne. A gondolatot tett követte, épített magának egy gépet, és munkához látott. Az eredmény minden várakozását felülmúlta. A sikereit látva mások is megkeresték, hogy csinálna nekik is egy ilyen gépet. Az üzlet úgy beindult, hogy azóta padlócsiszolásban ez a cég lett a piacvezető. Cégünk azért dolgozik HTC technológiával, hogy a legmagasabb megrendelői igényeknek is rövid határidőre, kifogástalan minőségben tudjon megfelelni – versenyképes áron.

 • Olcsón kivitelezhető ipari padló

 • Sokáig gazdaságosan fenntartható

 • Könnyen tisztán tartható

 • Esztétikus és funkcionális

 • Gyors kivitelezés leállás nélkül, akár üzem közben is

 • Standard eljárás ugyanazzal a végeredménnyel

Kérjen díjmentes igényfelmérést!

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, lépjen velünk kapcsolatba! Díjmentes helyszíni felméréssel, árajánlatadással és szakmai tanácsadás során a legoptimálisabb eljárás kiválasztásával segítünk Önnek elérni céljait padlójával kapcsolatban!

Érdeklődni szeretnék

Kérjen díjmentes igényfelmérést!

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, lépjen velünk kapcsolatba! Díjmentes helyszíni felméréssel, árajánlatadással és szakmai tanácsadás során a legoptimálisabb eljárás kiválasztásával segítünk Önnek elérni céljait padlójával kapcsolatban!

Érdeklődni szeretnék

Hogy csináljuk a padlócsiszolást?

A betoncsiszolás lényege, hogy az egymást követő gyémántszerszámok először durva, majd egyre finomabb és finomabb karcai végül teljesen eltűnjenek, míg nem marad más, csak egy ragyogó padló. A csiszolással a beton legfelső, málló-porlódó rétege eltűnik, míg felszínre nem kerül annak belső, sokkal keményebb és strapabíróbb része. A lépések között – az adott megrendelői igényeknek megfelelően – a betont segédanyagokkal kezeljük.

Tudta?

A csiszolt, polírozott betonpadló elektrosztatikus kisüléstől védett padló. Az ESD védettség az elektronikai összeszerelő-üzemekben elengedhetetlenül fontos követelmény, aminek cégünk padlói alapáron megfelelnek – szemben a műgyanta padlókkal, melyek csak jelentős felár ellenében tudják ugyanezt.

Apropó műgyanta. A műgyanta drága, ezért az anyagköltségen sokat lehet nyerni és veszíteni is. Gyakran azon múlik egy nagyobb munka, hogy ki tudja ugyanazt gazdaságosabban kivitelezni. A kulcs a felületelőkészítés. Ha egyenetlen, hullámos a felület, a mélyedésekben megül a gyanta, míg a magas pontokon elvékonyodik, kilyukad. Felületkiegyenlítő gyémántcsiszolás után a műgyantás partnereink olyan sima és egyenes felületet kapnak, amivel igen-igen versenyképesek és elégedettek lehetnek.

Cégünk nagy teljesítményű betoncsiszológépei képesek eltávolítani a cementes ragasztókat és aljzatkiegyenlítőket is. A ragasztó vagy aljzatkiegyenlítő eltávolítása után a felületi egyenetlenségek is megszűnnek, egyúttal a csiszolás megteremti az új anyag kellő tapadását az aljzatbetonhoz. Ez esetben is megéri a padlócsiszolás, hiszen érezhetően kevesebb lesz az anyagszükséglet az új burkolatképzéshez.

Legfontosabb előnyei

 • Még keményebb

 • Porlódásmentes

 • Vízlepergető

 • Vízzáró

 • Színezhető

 • Foltosodással szemben ellenállóbb lesz