Blog2020-06-17T18:57:47+00:00

Olvasson bele szakmai cikkeinkbe!

HTC padlócsiszoló gépek

Blog|

Egy előző bejegyzésünkben már bemutattuk a HTC DURATIQ csiszológép-szériát, de ezzel még korán sem ért véget a vállalat repertoárjának ismertetése. Sokféle nagy teljesítményű eszköz várja a szakembereket, akik a segítségükkel tökéletesen el tudják végezni a padlócsiszolás nagy figyelmet igénylő folyamatait.

HTC DURATIQ csiszológépek

Blog|

A betoncsiszoláshoz használt gépek egyik legnagyobb gyártója a HTC. Az 1987-ben alapított vállalat több évnyi folyamatos fejlesztés után, 1992-ben szabadalmaztatta padlócsiszolási eljárásait, azóta a gyémántfejes eszközök területén az egyik piacvezetővé vált.

Kérdése van?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenjen nekünk!
Hívjon minket!

Szabad géppel takarítani a polírozott beton felületeket?

Blog|

A betoncsiszolás folyamata rendszerint a polírozással ér véget, ahol a padló megkapja a kért fényességét. Mivel ez a matt megjelenéstől egészen a tükörfényig terjedhet, így nem lehet univerzális betonpadlóról beszélni. Ez nem csak a használat módját, de a takarítást is

A betoncsiszolás 6 legfontosabb előnye

Blog|

A megfelelően felcsiszolt beton számos előnnyel rendelkezi, ezért is hódít egyre nagyobb teret napjainkban. Az ipari és üzleti célú felhasználás után ma már egyáltalán nem ritka, hogy magánházaknál is a betoncsiszolás alakítja ki a padló végleges formáját.

Hogyan kell takarítani a márványpadlón?

Blog|

Korábbi bejegyzésünkben a parkettás padlók takarítását tekintettük át, ebben a cikkben pedig megnézünk egy másik kedvelt burkolóanyagot, a márványt. Ez a természetes anyag a megfelelő lerakása és a márványcsiszolás után magas fényűvé válik, és a terhelés mellett a tisztítása is

Hogyan kell takarítani a parkettán?

Blog|

A parketták jelentős változáson mentek át az elmúlt évtizedekben, míg korábban akár fel is lehetett mosni őket, napjainkban ma ez már egyáltalán nem ajánlott. Ettől függetlenül ezek a padlók is igénylik a tisztítást, ennek menetét nézzük meg a mostani bejegyzésben.

Padlócsiszolás, ha nem betonról van szó

Blog|

A padlócsiszolás nem csak a beton esetében vethető be, hanem számos másféle burkolóanyagnál is. Ezeknél ugyanúgy szükség van arra, hogy egy síkba legyen hozva a felület, egy idő után pedig nem odázható el a felújítás sem.

Beton és betoncsiszolás – összefoglaló bejegyzés

Blog|

Az elmúlt időszakban nagyon sok bejegyzést tettünk közzé a betoncsiszolással kapcsolatban, illetve magával a betonnal is behatóan foglalkoztunk. Érdemes ezeket a cikkeket összefoglalni, így azok is mindent egy helyen találnak meg, akik még csak most ismerkednek a témával.

További cikkeink