Kérjen díjmentes felmérést: +36 70 770 2759 / info@padlokontroll.hu

Parketták, fapadlók csiszolása

Akármilyen kemény a parketta, a betonhoz képest mégiscsak puhának számít. Azonban tévedés ne essék, ez legalább akkor kihívás, mint amekkora könnyebbség.

A "puha" felület ugyanis viszonylag könnyen és mélyen megkarcolható, ha egyszer belekap a gép. Korábban a szalagcsiszológépek voltak hajlamosak ere. A HTC padlócsiszolókkal sokkal magabiztosabban lehet dolgozni, mivel csiszolószalag helyett csiszolótárcsák dolgoznak.

A HTC gépekkel nem kell a száliránnyal sem törődni, bármerről csiszolható a parketta.

Parkettacsiszolásnál az egyetlen, amire figyelni kell az az, hogy a kezdőszerszám megválasztásakor mindig a finomabb szerszám felől haladjunk a durvább felé. Ez azért van, mert ha egy a kelleténél durvább szerszámmal kezdjük meg a csiszolást, akkor az olyan mély karcokat hagyhat a parkettában, amelyek eltüntetése bizony időigényes lehet.

Parketták, hajópadlók újralakkozásához is kiválóan használhatók a HTC gépek. Ehhez természetesen előbb le kell csiszolni a régi, megkopott lakkréteget. Az olajbeeresztés is gépesíthető egy szerszámcsere után.

A keményparketták fogasságát, a kiálló sarkokat a csiszológépek könnyedén síkbacsiszolják.

Tudta?

A felület-előkészítéshez hasonlóan, a fapadlók, parketták csiszolása során is, a felület nem csak sima és karcmentes lesz, hanem egyenes. A parketta korábbi hullámossága, egyenetlenségei mind megszűnnek.


A parkettacsiszolás olcsón és gyorsan kivitelezhető tornatermekben, tánctermekben, tárgyalókban, műemléki jellegű épületekben nagy teljesítményű padlócsiszológépeinkkel, melyek gyakorlatilag szállópormentesen dolgoznak.

Kapcsolat

A padlócsiszolás árak számtalan tényezőtől függenek. Tegye fel kérdését:Hozzájárulok adataim kezeléséhez, az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint

Purhab szigetelés gyorsan, kiváló minőségben

Az egész ország területén elérhető szolgáltatás!

érdekel

Az egész ország területén
elérhetőek vagyunk.
 
Egyeztessünk telefonon!
+36 70 770 2759
Írjon nekünk!
info@padlokontroll.hu